Най-новият клуб под тепетата "Onyx Club" не спира да изненадва своите посетители и за кратко време успя да се превърне в най-горещата точка за любителите на нощните забавления.

Тази седмица, освен тематичните партита и редица от най-големите имена в поп-фолка, изненада ще има и за всички почитатели на гръцката музика. 

Събота вечер няма да бъде обикновена, защото Onyx Club подготвя най-доброто гръцко парти на сезона, а специален гост ще бъде един от най-успелите и талантливи гръцки изпълнители Giorgos Giasemis. Той обещава една култова вечер за пловдивчани, които ще могат да се насладят и да се раздадат на макс под ритъма на най-завладяващите гръцки ритми.

Йоргос Ясемис е роден на 26 юли в Атина и израства там, като светът на музиката го завладява още от ранните му години и той разбира, че именно пеенето е неговото призвание.

От малък посещава уроци по пеене, солфеж и китара, а родителите му са неотлъчно до него и го подкрепят с две ръце в това му начинание. 

Завършва училище и веднага след това започва да се изявява като певец на голямата сцена, където всички за пленени от гласа му. 

Работил е с големи имена като Василис Карас, Деспина Ванди, Стаматис Гонидис и други. Един от най-успешните му дуети е с родната ни поп-фолк звезда Анелия. 

Очертава се незабравима съботна вечер, а допълнена и от МЕГА афтърпатито на Пловдив, което пренася всички посетители в един нов свят на удоволствието, определено нощта няма бъде забравена лесно. 

Припомняме, че днес, специално за празника Хелоуин специален гост на заведението ще бъде жената с ангелския глас Деси Слава, която е приготвила селекция от най-големите си хитове. 

Деси Слава идва в Пловдив за най-страшното Хелоуин парти в града! Входът е свободен СНИМКИЗвездна седмица в Onyx Club - Джулия, Яница, Мария, Лорена и Татяна ще забавляват пловдивчани

Входът ще бъде свободен, а момичетата от балета и талантливите пърформанс артисти ще вдигнат градуса на настроението на макс.

В петък обстановката ще бъде нажежена на макс с изкусителката Татяна и отскоро набралата популярност Лорена. За всички купонджии ще звучат хитовете „Вредна”, „Все ми е тая”, „Жена за лудницата” и много други.

Вижте и снимки от СТУДЕНТСКОТО парти в понеделник, когато под светлините на прожекторите в Onyx Club излязоха Яница и Джулия: