Остават броени дни до Хелоуин! Пловдивчани вече са подготвили костюмите си и са измислили маскарадния си грим. Едни ще бъдат вещици, други вампири, а трети ще наблегнат на по-стандартна маскировка.

Onyx Club също подготвя десетки изненади за посетителите си, а входът ще бъде СВОБОДЕН не само за Хелоуин, но и от понеделник до четвъртък.

На 31 октомври нощният клуб ще се преобрази напълно, а специално шоу и украса ще пренесат посетителите в съвсем различна реалност!

Специален гост в „страховитата” нощ ще бъде гласовитата фолк изпълнителка Деси Слава, която обещава  незабравим празник за всички гости на най-новото заведение под тепетата.

Известна с ангелския си глас, певицата на „Пайнер” е приготвила селекция от най-големите си хитове, а музикалната програма несъмнено ще започне с най-новото попълнение в репертоара й  „Много съм добра”. Парчето събра близо милион преглеждания само за 4 дни и вече се превърна в любимо на феновете на този жанр.

Входът ще бъде свободен, а момичетата от балета и талантливите пърформанс артисти ще вдигнат градуса на настроението на макс.

Днешното СТУДЕНТСКО парти също няма да бъде за изпускане, защото в Пловдив пристигат не една, а цели две изпълнителки! Джулия и Яница ще завъртят  студентите в града на музикална въртележка и 8-ми декември ще бледнее пред жестокото студентско парти в понеделник вечер.

Специални промоции на качествени напитки, свободен вход и АФТЪРПАРТИ до 9 сутринта също ще изкушават всички ученици.  

Вторник ще бъде отреден за луд РЕТРО купон с култовия DJ Теди Джорджо, а тематичното No Limitation – Без задръжки парти в четвъртък ще бъде повече от горещо, тъй като най-добрите диджеи ще се погрижат за доброто настроение на всички айляци.

В петък обстановката ще бъде нажежена на макс с изкусителната Татяна, а МЕГА афтърпартито на града, със старта на което заведението изцяло променя своя облик, също обещава ударна шоу програма с набралата популярност Лорена. За всички купонджии ще звучат хитовете „Вредна”, „Все ми е тая”, „Жена за лудницата” и много други.

В първия ден от уикенда, иновативният и единствен клуб в града, който предлага две партита в една вечер, е подготвил „Amazyng Saturday” за всичките си гости, а ударната шоу програма е повече от гарантирана.

Вижте и снимки от изминалия петък, когато гост на Onyx Club беше жената-глас  Софи Маринова: