"Реших и аз да покарам порше. 500 коня!" Този пост се поява заедно с 2 снимки в профила на  22-годишния Кристиян Рашков- внук на Кирил Рашков по-известен като Цар Киро. Веднага след това стената му залята от поздравления и пожелания за безаварийно каране. 

Рашков - младши очевидно е фен на луксозните автомобили, а новото бижу в колекцията му е "Порше Кайен Турбо". Преди време младежът, който бе арестуван заради заплахи , отправени към Веселин Христов в Катуница, постна в социалната мрежа клип , на който се изфука че е вдигнал 260 км/час. Наследникът се снима често седнал в лимузини, чиито цени започват от 100 000 лева нагоре.

Мерцедеси, беемвета, спортни автомобили явно са слабост на плейбоя. Рашков –младши не е пропуснал да се снима и с майбаха на дядо си, който в последствие бе продаден на Стоян Анастасов – Джимито. 

Не е ясно  какъв е бизнесът на семейството, но явно е печеливш, тъй като „царските“ внучета явно поддържат доста висок стандарт. През март Кристиян Рашков се похвали със сребристо сиво BMW E46 M3 кабриолет с което обаче катастрофира

Eто я и старата кола...

 

TrafficNews.bg