Отмина още една луда пролетна вечер на сцената на „Като две капки вода“. Първи на сцената излезе Иво Аръков, на когото се падна задачата да се преобрази в Краля на рокендрола Елвис Пресли и да изпълни парчето, станало символ на неговия творчески възход и покорило сърцата на феновете му по света – Suspicious minds.

„Това беше най-доброто ти представяне до момента. Беше овладял всички специфики на образа. Не преигра дори и за секунда. Браво!“, даде своята оценка Хилда Казасян.

Шоуто продължи с предизвикателната имитация на Джулиана Гани, на която Бутонът на късмета отреди да влезе в обувките на Краля на латиноамериканския поп остроумния пуерториканец Рики Мартин и да изпълни хитовата му песен María

Водачът във временното класиране Владимир Зомбори се превърна в носителката на многобройни музикални награди и номинации американска певица Кейти Пери и изпя нейния хит Roar – едно от най-гледаните парчета в Youtube за всички времена. 

„Влади ни показа как се прави шоу на световно ниво“, категоричен бе Любо Киров.

„Влезе в образа и го направи безкомпромисно“, сподели оценката си Веско Маринов.

„Това беше една от най-добрите Ви имитации“, каза Фънки.

Мария се преобрази в един от големите символи на родната естрада - неотразимата Елвира Георгиева и изпълни песента „Мечта за всички“.

„Тя е изключителна жена и певица. Има специфичност в „ч“-то. Това ще изисква стабилна изработка. Това е едно от най-трудните парчета, които съм правила до момента. Пожелавам си да постигна нещо близко до нея.“ 

„Мария, представи се много добре! И много приличаш на нея. Почувствах носталгия за времето, когато с Елвира вървяхме заедно по стъпалата на творческата ни кариера“, сподели Веселин Маринов. 

Мъжки образ изпита артистичния и музикален талант на актрисата Елена Атанасова, която се превърна в носителя на „Златен глобус“ актьор и продуцент Джим Кери в сцена от супергеройския фентъзи филм „Маската“.

„Жесток хаос от звуци и стилове. Ще заложа на актьорско изпълнение с танц и хореография. Много се постарах, но ще видим какво ще излезе“, сподели актрисата.

"Накара ме да се почувствам като публика в скъп мюзикъл. Това е един от най-силните образи тази вечер", оцени представянето й Любо Киров.

Любовна балада, посветена на любимата жена, се падна на естрадната легенда Панайот Панайотов. Бутонът на късмета му отреди едно от най-обичаните парчета на Ед Шийрън Perfect. „Много съм доволен, че ми се падна точно той. Тембърът му е специфичен, но мисля, че ще се справя. Сякаш обаче, това е най-трудната ми задача.“

Рокаджията Наско от Б.Т.Р. се впусна смело в поредното музикално предизвикателство, което го превърна в друг участник от сезон 12 на „Капките“ – Панайот Панайотов и неговата песен „Обич“, дала името на първия му самостоятелен албум.

„Опитвам се да докарам лекотата, с която звъни неговия глас. Бил съм на 9 години, когато е заснемал клипа към песента.“

„Усетих спокойствие и добронамереност и представи песента по най-добрия начин“, сподели мнението си Веско Маринов.

С „Дяволско желание“ Християна Лоизу разтърси сцената на „Като две капки вода“ в образа на поп фолк иконата Преслава.

„Песента е трудна откъм орнаментика. Трябва да бъда по-експресивна и предизвикателна“, сподели Християна.

"Много съм доволна от излъчването и от начина, по който се справи с песента", сподели Хилда Казасян.