През идните пролетни месеци, освен хубаво време, ни очакват и така любимите на всички дълги уикенди и изненадващи неработни дни през седмицата.

Именно такъв е 6-ти май Денят на храбростта и Българската армия – Гергьовден. През 2019 година той се пада в понеделник, а сливането му с уикенда ни осигурява 3 почивни дни (4-6 май).

В българския народен календар Гергьовден е един от най-хубавите празници и винаги носи със себе си доза положителни емоции и някак на човек му става хубаво на душата и му иде да празнува, както си му е реда.

Ако вие сте от хората, които обичат да планират почивката си напред във времето и жадуват за един по-различен Гергьовден, изпълнен с незабравими преживявания и много удоволствия, не пропускайте да посетите перлата на хотелите край Пловдив – Парк и СПА хотел Марково.

Вкусна храна, аромат на агнешко, зеленина, красива гледка, жива музика… всичко това е събрано в луксозния комплекс, разположен само на 2 км от Пловдив.

Гостите ще бъдат посрещнати в ресторант Belle Vue, който предлага внушителна панорамна гледка към града на седемте тепета.

Диджей парти е предвидено за 4 май, а за още добро настроение ще има и музикални изпълнения на живо от Анастасия Баткова в акомпанимент от Владимир Велков.

На 5-ти май към празничната програма ще се включи и танцов ансамбъл, а всеки от вас ще има възможността да изпробва късмета си в томбола с награди.

Делничен брънч ще бъде сервиран за всички гости на Гергьовден (6-ти май) или казано накратко - истински рай за всеки ценител на обилната и вкусна храна!

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ пакети за  2, 3 или 4 нощувки с включени закуски, вечери на блок маса, СПА център и безплатен детски кът може да видите ТУК.

Резервации направени и платени на 100% до 10.04.2019 г. ползват 10% отстъпка от цената

Дълга почивка за работещите се очертава и за Великден, който тази година честваме на 28 април.

За празника ще се почива общо 4 дни - от петък, 26 април, до понеделник, 29 април, включително.

ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ оферти са за 3 и 4 нощувки в дните от 25 април до 1 май с включени закуски и вечери на блок маса.

Гостите на хотела ще се веселят заедно с един от най-популярните комедийни актьори в България – Краси Радков.

От хотела готвят и богата програма за 26 и 27 април, когато всички посетители ще имат възможността да се насладят на музикални изпълнения на живо от певицата Анастасия Баткова и музиканта Владимир Велков. Предвидено е и DJ парти.

Всички условия на празничните оферти може да видите ТУК.

Освен стандартните 79 стаи, гостите на Парк и СПА Хотел Марково ще имат възможността да се насладят и на най-новите попълнения на хотела - Делукс стаи, Студиа, ВИП апартамент и Делукс апартамент. С модерен интериор, луксозно обзавеждане и невероятен комфорт, хотелът е готов да ви осигури незабравимо преживяване.

За любителите на тениса работят два открити корта, а в комплекса има и тенис маса, билярд, джаги и електронни игри.

Парк и СПА Хотел Марково предлага един от най-богатите арсенали от удобства! Хотелът е подходящ както за семейни посещения, така и за бизнес събития.