„Алек ме разочарова. Чувствам се наранена и недооценена. Не смятам, че съм по-недостойна за него, както ме определяха. Аз може да съм рязка и груба, но поне бях единственият истински човек в тази къща“ – коментира 30-годишната софиянка, а напускането й накара Мария да се разплаче.

„Благодаря ти, че беше тук!“ – каза Алек на раздяла.

„И аз ти благодаря. Послушай сърцето си и отвори очите си“ – посъветва го Виктория.

„Аз направих много действия към Алек, но не видях реакция от негова страна. Тръгвам си с малко разочарование, но щастлива, че изживях всичко това, колкото и малко да беше. Ако не намери жената в предаването, може животът пак да ни срещне, знае ли човек?“ – сподели спортният мениджър след напускането на романтичното риалити.

В началото на епизода момичетата освен Магдалена и Надежда бяха поканени на среща с Алек. Там те отговаряха на въпроси, а победителка стана Надя. След края на груповата среща той покани Валерия на индивидуална такава, която по-късно се оказа ябълката на раздора между участничките.

Валерия се прибра в имението на любовта вдъхновена от романтичната среща с Алек.

„Просто няма такъв мъж, как ме докосваше“ – разказа тя на любопитните дами.

„Доста голяма близост имахме, почти махнахме бельото, имаше много целувки. Май съм много повече от влюбена“ – призна 20-годишната студентка от Дупница.

Дори критичната Виктория призна „Много различна изглеждаш“.

По време на разговора между Валерия и Надя възникна напрежение.

„Е, моята роза не е от викторина, Надя“ – каза Валерия. На въпроса на Надя дали е имало проникване, тя отговори „Може и да е имало“.

Това изостри още повече разговора и Валерия нападна Надя с думите „Защото си злобна и гадна. Колкото и да се гримираш, няма да станеш по-красива“.

Всички реагираха на тези думи и обявиха, че Валерия е прекалила.

„Самозабравила се е до наглост. Иска да ни натрие носа, да ни заболи. Валерия си показа лицето пред всички“ – коментираха част от дамите, които излязоха в двора на имението, пише ladyzone.bg. 

„Не искам да слушам историята й, не искам да съм около нея, макар че с нея сме си най-близки. Тя се върна като друг човек“ – добави Екатерина.

„Не смятам, че са правили секс. По-скоро е ход, за да изглежда по-силна. Тя изложи Алек по този начин, той дори може да си вземе розата. Смятам да му разкажа всичко“ – обяви Криси.