Най-известната руска модна икона в света Олесия Малинская бе в България за 1 седмица, съобщи Флагман.БГ.  Звездният модел и дизайнер беше виден гост на известното бизнес семейство Арабаджиеви в „Роял Касъл” на в.с. Елените. Според слуховете Ветко Арабаджиев й платил хонорар от 200 000 евро за целия престой.  Първите няколко дни рускинята била отседнала в „Кемпински Хотел” в столицата.

Олесия има над 1 милион последователи в Инстаграм и във Фейсбук и е европейският прототип на Ким Кардашиан.

Руската дива се довери на български екип за визията си. Тя нае младия гримьор Никола Иванов и коафьора Венелин Кондаков да се грижат за нея ежедневно. Двамата талантливи младежи са единствените българи работили с руската мегазвезда

Олеся Малинская е руски модел. Тя  завладява модната сцена в световен мащаб много бързо, и се превърна в моден идол на много момичета по целия свят. Младежите са впечатлени от нейната перфектна фигура и безупречен вкус.
Често можете да я видите в социалните мрежи в невероятни сетове от рокли и аксесоари, носещи логата на Хермес Бъркин , Chanel и Dior, диамантени бижута, Ив Сен Лоран и обувки на Christian Louboutin.

Малинская не пропусна да се похвали с визитата си у нас в Инстаграм. Веднага заваляха коментари и пожелания за приятно изкарване в България. Даже плеймейтката Елена Кучкова не закъсня да препоръча на Олеся да посети също Варна и Пловдив.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg