Вашият гид в света на модата - Лиляна Ангелова, автор на лайф - стайл рубриката "L.A. Style Compass" в TrafficNews.bgразкри пола на бебето си, което чака с толкова нетърпение в началото на юли. Вече освен зодията – Рак, е ясно, че наследникът на модния блогър на TrafficNews и таткото Станислав ще бъде син.

Бъдещият член на семейството ще се отглежда най-вероятно под тепетата, където Лили се чувства спокойна и щастлива. Бременността й беше едновременно очаквана и в същото време изненадваща. Очаквана, защото със Станислав са правили опити от две години да имат дете. Имат включително и един неуспешен опит за инвитро. 

Тази бременност обаче е напълно естествена и за нея тя дължи огромна благодарност на пловдивската лекарка Добринка Петрова.  Оказало се, че има инсулинова резистентност, което се открива с един елементарен тест. Но въпреки че две години е обикаляла най- прехвалените столични клиники, никой от светилата не се сетил да й направи подобен тест. Гледали на нея като на ходещ банкомат.

В крайна сметка д-р Петрова й назначила  хранителен режим без въглехидрати и плодова захар. Започнала да пие лекарства, които влияят на нивото на инсулина и на втория месец забременяла. "Хапчетата струваха 10 лева, а в същото време съм дала хиляди за инвитро процедури. Надявам се в България да има повече лекари като нея, отдадени по този начин на професията си. Също се надявам това изследване да стане задължително за всички бременни, защото в крайна сметка може би има много други жени, които не знаят че имат подобен проблем", каза Лили пред TrafficNews.bg.

Сега щастливата бъдеща майка и още по-щастливият бъдещ татко вече знаят, че ще имат син. И се подготвят за срещата с него.