Перфектните модели, облечени в тоалети на цената на среден клас автомобил, един ден вероятно ще изчезнат като динозаврите. По куп обективни причини - 90% от жените на земята не изглеждат като тях, голяма част не притежават кредитна карта с толкова голям лимит, а и все по-малко са жените, които разполагат с няколко часа свободно време, което да посветят на обличане и грим. На тяхно място обаче идват модните блогъри, които показват истинска, достъпна мода. 

Не е необходимо да следвате сляпо модните тенденции, защото вместо да се отличавате от другите, ще се слеете с тълпата.  Всеки е свободен да изразява себе си по начин, който му харесва, без задължително да се влияе от мнението на другите. Но пък едва ли има човек, който да не е търсил съвет, относно външния си вид, когато иска да се представи по най- добрия начин. 

Надяваме се съветите на една млада дама, добре позната от телевизонния екран, да ви накарат да се почувствате добре в кожата си и да направят ежедневието ви по-красиво. Тя ще ви покаже как да експериментирате с материи, цветове и обеми, как да се чувствате женствена и в скъсани дънки и в слим пола.  Вашият гид в света на модата ще бъде Лиляна Ангелова. Тя и популярната фотографка Мануела Стаменова ще бъдат авторите на новата лайф - стайл рубрика "L.A. Style Compass" в TrafficNews.bg, която ще е вашия пътеводител в света на модата. 

Лили Ангелова е пловдивчанка, а много от читателите ни я познават от участията й в най-известното риалити шоу "Биг брадър“. Изкушена от изкуството в различните му форми, Лиляна завършва "Актьорско майсторство и режисура в съвременните театрални форми" в НБУ, а всяка творческа и естетическа изява привличат нейното внимание. 

Лили обича киното, театъра, хубавата храна, перфектната визия, пътуванията и всичко свързано със здравето и красотата. Вярва, че едно от най-важните неща е да обичаш себе си и това, което правиш. Старае се да живее здравословно, грижи се старателно за своя външен вид и обича да посещава красиви места в различни точки на света. Обича да споделя полезни съвети за красота, грим, коса, лайфстайл, рецепти за здравословно хранене и неотразима визия.

Фотографията за Мануела Стаменова  е нейният начин да изрази себе си. Застава пред обектива, когато иска да претвори определена идея. Завършва математика и информатика в Лондон, където е живяла 10 години, но тъй като вярва, че човек трябва да прави това, което харесва, решава да превърне хобито си в професия. На острова е работила с популярни модели и блогъри. От няколко години живее в България и работи успешно с редица от родни брандове. Също така се вдъхновява от  британските fine art фотографи Мис Аниела и Кърсти Митчъл.

Двете плодивдивчанки казват, че ги свързва любовта към Пловдив, който става все по-красив и приветлив. 

Двете дами ще гостуват всеки четвъртък с рубриката си "L.A. Style Compass" в секцията ни БОХЕМИ. Очакваме ги с нетърпение! Вие също, нали?