Настъпи ново десетилетие, а 2020 година бе подобаващо посрещната в различните краища на България и по света. Поглеждайки към отминалия месец декември, у нас навярно се заражда онова носталгично чувство към празничните дни, които отбелязахме със звънки наздравици и много настроение. Ден подир ден се изтъркулват и първите дни от месец януари, изпъстрени с традиционни български празници и обичаи. 

Ние, обаче ви съветваме да не унивате, защото идният месец февруари също ще бъде специален. Именно това е времето от годината, в което отбелязваме празникът на виното и любовта - 14 февруари. 

Повече от изкушаваща оферта предлага Парк и СПА Хотел Марково, който се превърна в любимо място за отдих и релакс на много българи и туристи. 

4-звездният комплекс готви невероятни и големи изненади, както за празнуващите любовта към виното и веселбата, така и за тези, които искат да отговорят на романтичните очаквания на половинката си.

Побързайте и направете своята резервация до 15 януари, за да може да се възползвате от –10% отстъпка от редовната цена!

Специален гост на Парк и СПА Хотел Марково на 14 февруари ще бъде гласовитата българска певица и родна пловдивчанка Весела Бонева (Vessy Boneva), която ще се погрижи за доброто настроение през вечерта.

В своите песни, чаровната изпълнителка залага на лирика и глас, с които показва на света красотата на България. Зад гърба си тя има богата музикална кариера, много спечелени награди и големи хитове. Последното й парче "Нецъфнали рози", което е съвместно с Лъчо от група СкандаУ, успя да оглави класациите и в момента има близо милион и половина гледания. 

Веси Бонева ще изнесе своя празничен лайф концерт в ресторанта на хотела Belle Vue, който освен свеж интериор и вкусна храна, предлага и най-очарователната гледка към нощния Пловдив.

Менюто, което шеф-готвачът на Парк и СПА Хотел Марково е приготвил е също толкова омагьосващо, колкото и богатата музикална програма. 

Насладете се на един вълнуващ празник в прекрасна атмосфера, хубава музика и много танци, само на 2 километра от града на седемте тепета - Пловдив. 

ПРОМО пакетът за 1 или 2 нощувки е валиден в периода 13.02.-16.02.2020 и включва закуски, празнична вечеря на 14.02.2020 г. с гост изпълнител, ползването на СПА център, който включва два вътрешни басейна (32°C и 36°C ), парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес. И още безплатно ползване на детски кът, където усмихнати аниматори са подготвили празнична програма и за най-малките гости на комплекса, както и безплатен паркинг.

Празнични ПРОМО пакети очакват и всички гости на хотела през месец март. Специални гости на Парк и СПА Хотел Марково за Националния празник на Република България – 3 март ще бъдат шоумените от "Тутурутка", а за Международния ден на жената 08 март - уникалният изпълнител Орлин Павлов. 

Не пропускайте да се възползвате и от отстъпките за ранни записвания, а своята резервация направете не по-късно от 16 февруари.

*Срещу допълнително заплащане в СПА центъра може да използвате: Турска баня Хамам, различни видове масажи и терапии, ваната на Клеопатра, Рибки “Гара Руфа” и много други. Ако искате да подарите на половинката си и допълнителна емоция – Парк и СПА Хотел Марково дава възможност да резервирате специалната ВИП стая – където уединението и романтиката са водещи в изживяването.

* Не пропускайте да отпечатате вашия незабравим спомен в Парк и СПА Хотел Марково с приказното Фото Огледало с тематичен фон и декор

Разходка с лимузина в град Пловдив на специални атрактивни цени за гости на хотела. Луксозният автомобил Chrysler 300 C е класно решение за вашите специални поводи, романтична разходка с половинката или просто за забавление!

Спонсорирана публикация.