Валери Божинов доказа за пореден път, че обича нощния живот, когато се прибира в България. Той се появи на парти в една от култовите дискотеки в Студентски град и веднага прикова погледите на гоститер,пише 7дни спорт. 

За изненада в заведението бе и бившият волейболен национал Матей Казийски. Докато мисли дали да се върне да играе за България на европейското, бившият капитан се щракна за спомен с Казийски, а към двамата се присъедини и баскетболистът Симеон Найденов. Сред гостите на заведението бе и друг футболен национал - Симеон Славчев. Халфът не бе повикан за контролата с Турция и квалификацията с Малта и реши да не губи време, а да купонясва, докато може. 

За настроението на гостите пък се грижеше DJ Теди Джорджо, който подгрява и публиката на мачовете на мъжкия национален отбор по волейбол. 

Божинов има по-малко поводи за радост в последно време, след като изпрати поредния си колеблив сезон, този път в италианския "Тернана". Казийски пък поля поредната си шампионска титла с "Тренто" в италианското първенство.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg