Цвети Янева организира вълнуващо и много цветно парти за втория рожден ден на сина си. Тържеството се състоя край басейна, а гостите бяха посрещнати с детски експрес, върху който беше поставено числото 2, с пълнеж от стотици цветни балони. 

Украсата бе много разноцветна и приказна, типично по детски, а дрескодът - неон. 

Сред звездните гости се открояваха нейните колежки Галена и Деси Слава, певецът JJ, стилистът Добромир Киряков, коафьорът Милена Димитрова – Фифи, гримьорът Кирил Чалъков, режисьорът Николай Нанков, още много близки и приятели.

Цветелина Янева бе облечена в стилна, искрящо зелена рокля, а Галена последва примера й, като се появи на събитието с тоалет в същия нюанс, състоящ се от панталон с висока талия и къс топ. И двете визии на изпълнителките са дело на техния стилист Добромир Киряков, с когото работят от дълги години. 

"Цветелина Янева ми стана интересна, защото тогава беше от набиращите скорост млади изпълнителки и в нея видях нещо, което е коренно различно от темперамента на Галена. Сметнах, че по никакъв начин имиджът на двете няма да се бие един с друг и ще мога да им бъда еднакво  полезен." - сподели наскоро в интервю за Trafficnews звездният стилист Добромир Киряков. 

Добромир Киряков пред TrafficNews : С Борче работим върху колекция, която искаме да наложим и в чужбинаСтилистът споделя, че вече близо десетилетие работи с Галена и Цветелина Янева

За Цветелина Янева лятото на 2019-та е особено щастливо, не само с този празник, а и защото музикалните проекти, които представи в ефира на телевизия “Планета“ се превърнаха в тотални хитове. Феновете наредиха “Болка моя“ и дуета с Фики - “Не ме оставяй сред топ заглавията на сезона, както в клубовете, така и в музикалните класации.

Цветелина Янева - цялата в "Шанел" на розовото езеро в ИспанияНовото видео на звездата е заснето на известните розово-сини апартаментни комплекси La Muralla Roja в Калпе