Цветелина Янева зарадва своите почитатели с хитово лятно парче, съчетано с уникално видео. Песента носи заглавието "Болка моя" и е заснето на няколко красиви локации в слънчева Испания. 

Клипът започва с кадри от розовото езеро „Лагуна де Торевиеха“ - един от скъпоценните камъни на дестинацията. Истинските звезди на това езеро са архаите (микроорганизъм) и дуналиелите (микро водорасли), които синтезират компонентите на солената вода, за да оцелеят. Съществуването на тези две форми на живот е това, което осигурява розовия, уникален оттенък на водата. Що се отнася до другите живи форми, мечтата се сбъдва, когато се появят фламинго. Розовият цвят на фламингото се вписва в розовия пигмент на езерото. 

Следващите кадри са направени на известните розово-сини апартаментни комплекси La Muralla Roja в Калпе. Уникалният комплекс привлича много туристи, фотографи и модели. В розовите къщи, всъщност има и сини пострройки, а архитектурата им и начина, по който отразяват светлината е впечатляващ. Творенията на Рикардо Бофил са едни от най-извесните модерни постройки.

За по-малко от 24 часа, песента на Цветелина Янева се превърна в любима на нейните почитатели, а голям брой от коментарите се отнасят и за самото видео. "Много добра песен и много скъп клип. Не знам дали ще има скоро конкуренция този бюджет за видеото" - гласи един от тях. 

Феновете на певицата не пропускат да я похвалят и за уникалния стайлинг, на който е заложила. Във клипа на песента "Болка моя", звездата на Пайнер сменя цели 6 аутфита, всички на любимата й марка - "Шанел".

Първата визия е плажна - черен бански костюм с дълго парео в същия цвят, колан "Шанел" и голяма сламена шапка. 

Продължаваме с къса рокля на райе от млечни цветове - зелено, бяло, синьо, розово и лилаво, прозрачни силиконови сандали и мини чантичка. 

Следващата визия представлява светло-сини дънки, съчетани с черно-бяло боди със знака на Шанел и бели остри обувки. Аксесоарите тук са обсипани с перли - колан, големи обеци и огледални очила. 

Бяла риза, блестящ черен клин и шапка тип барета е поредната комбинация, която гали окото. 

Продължаваме направед с тъмно син топ с едно рамо и логото на шанел, сламена шапка, бял панталон и големи кръчли слънчеви очила. 

Последната от визиите отново е повече от стилна - дънки, сако и барета - отново на "Шанел". 

Акцент в цялото видео е красив чернокож мъж, облечен в бял костюм.