„Научих се , че материалното не е важно – моят покоен съпруг ми повтаряше това постоянно, защото аз бях много млада, когато се омъжих за него . Той ми казваше: никога не се хващай за материалното, защото то е преходно. Ще бъдеш богата тогава, когато можеш да преброиш приятелите си на пръстите на едната си ръка”. Това каза певицата Цеца Величкович пред БТВ.

За приятелите тя казва още: „Аз съм човек, който колкото дава, толкова и изисква. Аз не губя своите приятелства, пазя си ги. И не правя нови, те са на по 10, 15 и 20 години. Имала съм много тежки моменти в живота, но и много хубави. Но в един момент, когато вие преживеете нещо лошо – както при един кораб, който потъва -  плъховете първи го напускат и усещаш страха. Тогава виждате кой ви е истински приятел”.

На 17 март догодина сръбската звезда ще направи втори концерт в зала „Арена Армеец” в София, след като преди две години препълни залата за първи път. Тогава десетки хиляди пяха най-големите й хитове: "Пиле", "Кукавица", "Забранени град" и много други. През пролетта тя ще представи и най-новия си албум, който вече чупи рекорди по продажби в Сърбия.

Цеца Величкович е носител на много награди, сред които и "Най-голямата звезда на Балканите." Има 16 самостоятелни албума и безброй концерти в цял свят. Но признава, че най-щастлива я правят децата й - 18-годишната Анастасия и 20-годишният Велко, който досущ прилича на баща си - покойния Желко Ражнатович - Аркан.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg