Един от най-добрите диджеи в България в неделя вдигна пищна сватба в Пловдив и скъса с ергенлъка.  Диджей Пепо каза офицално „ДА” на любимата си Мира Спасова,  с която са заедно от четири години. Двамата сключиха църковен брак в църквата „Св. Св. Петър и Павел”, а след това празнуваха в ресторанта на хотел „Империал”. Специалната роля да кумува на младоженците прие пловдивският бизнесмен Мишел  Тютюнджиев.  

Само седмица преди сватбата Мира и Пепо отпразнуваха  шумно и края на ергенския си живот. Булката се развихри в “W Garden”, а младоженеца в “Plazma Garden”.

От сега нататък Мира ще има и не леката задача да живее и с известността на Пепо, която отдавна се разпростира извън рамките на България. Той е канен по участия в цяла Европа и успешно се конкурира с едни от най-добрите диджеи. Започва да миксира музика още от 16-годишен, а в момента е един от най-познатите български продуценти и  заедно с партньорът му зад пулта Pacho са основали собствена агенция за букинг на артисти.

Той продуцира музика и за някои чуждестранни лейбъли, със завидна репутация на световната културна сцена - Stereo Productions, SK Supreme, Factomania,Soulman, Nervine. Има издадени над 50 оригинални парчета и около 30 ремикса, част от които, са ремиксирани от имена като TigerSkin , Carlo Lio , Sergio Fernández и много други.

В неделя в хотел „Империал” беше вдигната и друга сватба- управителката на бар „Екстрийм”- Ирина Чомакова се омъжи за Радослав Миха. На празненството имаше повече от сто човека, а шафер на влюбените стана бившият футболист на Ботев Краси Кръстев.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg