Двайсетина от най-богатите мъже в Кипър бяха през уикенда в Пловдив за сватбата на един от най- добре охраняваните мъже в града- кипърският бизнесмен Анастасиос Симилидис.   След няколко години съвместен живот, собственикът на „Бачи“  сключи брак с пловдивчанката Татяна. Двамата избраха църквата „Света Богородица“, за да се венчаят, като пристигнаха поотделно с различни кортежи. Автомобили за над 10 милиона евро бяха паркирани в подножието на Стария град. Шафери на младоженците бяха трите им момчета, а шаферки- дъщерите от първия брак на Тасо.

След церемонията кортежът, начело с бентлито на младоженците,  се отправи към новотела, където ресторантът ги очакваше украсен с бяло и сребро.  

Известна гръцка певица с оркестър и Коцето бяха част от програмата за гостите.  Скъпа, но изключително стилна , така гости на тържеството коментираха сватбата.

Само цветната украса е струвала 20 000 лева, коментират запознати. Домакинът е изпратил самолетни билети и е наел хотели за всеки от гостите си. Кумове на младоженците са били кипърски бизнесмен- приятел на Тасо и Мироана, дъщерята на певицата Росица Пейчева, която е управител на "Бачи". 

Според запознати гостите Симилидис са оставили в града близо 1 милион евро в хотели, казина, заведения и магазини.

Собственикът на „Бачи“ живее в Пловдив от десетина година. Той притежава един от най- луксозните автопаркове в града. В гаражите му в къщата в Белащица са най-скъпите модели на порше, ферари, бентли, мерцедес макларън. Кипърецът винаги се движи с добре организирана охрана от няколко  рейнджровъра и няколко аудита, които не се набиват на очи, но са бронирани. Гардовете са специално обучени, според запознати идват инструуктори от чужбина. 

Още новини четете ТУК!

TrafficNews.bg