Те са облечени стилно и екстравагантно. Външният им вид обикновено е перфектен. Обувките им са впечатляващи. А усмивката! Тя просто не слиза от лицата им. Те са хостеси.

Една сравнително нова професия, пръкнала се заради ожесточената конкуренция на елитните заведения. Само че те никога не са ожесточени. Те са любезни, приветливи, услужливи. Защото са хостеси.

Повечето от тях са атрактивни, което пък поддържа тонуса на клиентите им. И вдъхновението на мъжете. Те са горещи и секси, въпреки че прекарват целия ден на крака. Те спазват дрескод, но умеят да показват женските си прелести. Те са рационални, но в същото време и емоционални. 

Те са хостесите на елитните клубове в Пловдив. Опитахме се да изберем най-сексапилните 10. Ето ги:

Антония Димитрова, хостеса в "Паша", където работи повече от 3 години. Преди това е била управителка в различни заведения. Антония е пред развод и прясно влюбена в новия й приятел Симеон Илиев, отново по-малък от нея. 

Петя, хостеса в Спирит

Елисавета Казакова, хостеса в Галакси, която миналата година сподели снимка в социалната мрежа от пътуването си до София, на която се вижда, че скоростта на поршето достига до 320 км/час. Разбрахме, че Елисавета скоро си е сложила силикон в гърдите. Страхотни са!

Гинка Куцарова, хостеса в Планет, необвързана

Елена Ралчева, хостеса в Планет, омъжена, има едно дете

Марина Петрова, хостеса в Плазма Гардън

Малвина Недевска, хостеса в Плазма, гадже на Златко Алабака - син на Румен Алабаков, един от основателите и собственици на митичния „Клуб 777”

Мирена Илкова, хостеса в Ескейп, обвързана

Даниела Симеонова, хостеса в W club, през деня е маникюристка

Венета Райнова, хостеса в W club
 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg