16 изящни, умни и красиви млади дами влезнаха в надпревара за короната на най-престижния конкурс – „Кралица на Бургас“, провел се снощи в морския град.

17-годишната Теодора Мудева, която е възпитаничка на ГПАЕ "Гео Молев", обаче очарова публика и жури и стана новата "Кралица на Бургас". Нейни подгласнички станаха 19-годишната Джесика Гюмишева и 17-додишната Джулия Мицова, които се класираха на 2-ро и 3-то място.

С лентата "Лице на публиката" се окичи Мариела Калоянова от Френската гимназия в Бургас. Сред претендентките тази година имаше участнички, родени в Украйна, Англия и Санкт Петербург.

Партньор на бляскавото събитие беше козметична компания Christian of Roma, техни стилисти показаха своите умения на сцената - Авторски коафьорски спектакъл на Тодор Тодорв "BESt Elements" и емблематичното MAPPING SHOW "ChRevolution" с Конда Кондов и L`ANZA Healing Haircare.

Бизнесдама от Пловдив и филмов продуцент оценяват най-красивите момичетаКонкурсът „Кралица на Бургас“ 2018 ще се състои на 15 юли

Конкурсът "Кралица на Бургас" се проведе в зала на Летния театър и се радваше на огромен интерес. Старт на събитието бе дадено от талантливата фолклорна изпълнителка от Бургас Стела Никова. Водещ бе Руслан Мъйнов, а публика и жури имаха възможността да се насладят не само на красотата на участничките, но и на едно наистина впечатляващо шоу, което организаторите бяха подготвили за тях.

Под мощните звуци на кабагайда и дефиле в тоалети с етномотиви стартира конкурса Кралица на БургасОсновен партньор на конкурса е модния италиански бранд Christian of Roma

Конкурсът даде огромен старт на кариерата на миналогодишните победителки Александрина Цветкова, Рени Радева и Йовита Георгиева. След като спечелиха „Кралица на Бургас“, момичетата получиха шанса да представят град Бургас на конкурса „Мис България“, където се класираха на второ място.

Последваха множество техни изяви в България и в чужбина.

За доброто настроение на гостите между отделните турове пък се погрижи очарователната Нелитa, която направи промоция на най-новата си песен.

Фотограф: Станислава Пантова