Италианският филмовият продуцент Джанфранко Пиерантони влиза в журито на така очаквания морски конкурс за красота „Кралица на Бургас 2018“. Редом до него застава бизнесдамата от Пловдив и собственик на козметична компания Christian of Roma Group Елена Кристиано.

16 изящни, умни и красиви млади дами влизат в надпревара за короната на най-престижния конкурс – „Кралица на Бургас“. Сред претендентките тази година са участнички, родени в Украйна, Англия и Санкт Петербург.

Те са на възраст са между 16 и 22 години. Повечето от момичета са възпитанички на езикови гимназии в града. Сред кандидат-кралиците има и студентки по психология, право и международни икономически отношения.

Интересното е, че в подбора на организаторите попадат спортни натури, трениращи плуване, бойни изкуства, лека атлетика и спортни танци.

Зрителите ще могат да се насладят и на иновативното мапинг шоу “CHRecolution show”, което ще се представи за първи път в Бургас. Гостите ще се насладят и на коафьорския шоу спектакъл на бургазлията и стилист на Christian of Roma Тодор Тодоров.

В журито участие ще вземат още дизайнера Стоян Радичев, с чиито рокли ще дефилират претендентките за короната, както и председателят на Комисията по спорт към ОбС – Бургас Калчо Белов.

Сред дамите своя решаващ глас ще имат Мисис Бургас 2018 Вержиния Иванова, миналогодишната победителка и вице Мис България 2017 Йовита Георгиева, собственичката на МА „Интерсаунд“ и единствен лицензиант на конкурса „Мис България“ Ирина Папазова, дизайнерките Елена Христова и Милена Дамянова и бизнесмадата от Пловдив елена Кристиано. 

Тя развива една от най-успешните козметични компании у нас. Със своите 23 години история Christian Of Roma се превърна в лидер на продуктите за коса. Част от известните брандове в компанията са италианските Alfaparf, Bes, Rolland, американският Sexy Hair, а от тази година и диамантът в короната – L’ANZA.


За последните две десетилетия са създадени 12 филиала на компанията в страната. Christian of Roma притежава най-големия технически екип от професионалисти, провежда 120 семинара годишно и 2 фестивала. За поредна година в ръцете на стилистите й беше поверен бекстейджа на най-голямото модно събитие у нас – Sofia fashion week.

Елена Кристиано е една от най-изисканите бизнесдами в България. Винаги със собствен стил - както във визията, така и в сделките. През годините г-жа Кристиано неведнъж е изтъквала заслугата на покойния си съпруг за създаване и утвърждаване на марката в Италия и в България. Девизът на управляваната от нея компания гласи: „Едно име, една марка, една гаранция”. 

Конкурсът „Кралица на Бургас“ ще се проведе на 15 юли в Летния театър, входът е свободен.