Талантливата фолклорна изпълнителка от Бургас Стела Никова ще даде старт на конкурса Кралица на Бургас. Претендентките за короната ще посрещнат публиката облечени в народни носии, представени по модерен и съвременен начин от дизайнерката Елена Христова.

Това е само част от пищната и богата програма, която тази година ще зарадва жители и гости на морския град по време на конкурса Кралица на Бургас 2018 г.

Той ще се проведе в летния театър на Бургас на 15 юли /неделя/ от 20.30 часа. Входът е свободен за всички, които имат желание да станат част от конкурса.

Основен партньор на конкурса Кралица на Бургас 2018 г. е модния италиански бранд Christian of Roma. Специално за бургаската публика Christian of Roma ще представят уникално за страната ни мултимедийно шоу, презентирано за първи път по време на провеждане на фестивала style- Седмица на модата в Милано.  

На сцената на летния театър в Бургас в ролята на водещ ще се превъплати обичаният български актьор от сериалът Столичани в повече- Руслан Мъйнов. Сред гост-изпълнителите на конкурса е и бургаската хаус-изпълнителка Нелита, която ще презентира новото си парче "Can’t hide".

Организаторите на конкурса обещават още много приятни музикални и шеговити изненади по време на конкурса Кралица на Бургас 2018 г. Всички желаещи, които искат да се потопят в магията на блясъка и красотата са добре дошли в летния театър на Бургас. Нека заедно изберем най- красивата бургазлийка…