Един от най-известните сватбени декоратори в Пловдив Елена Драганова отбеляза своите "благословени 33", както тя ги нарича, с незабравимо парти. 
 
Своя специален ден Елена отпразнува заедно със съпруга си -  национала по карате киокушин Милуш Драганов и най-близките й приятели. 
 
Вечерта била вълнуваща не само за рожденичката, но и за всички гости, които и пожелали по-често да става на 33 години. 
 
 
Подаръците за Ели започнали още от сутрин. Първи я изненадали съпругът й и прекрасната им дъщеря, които поднесли своя подарък още в 07:30 часа. 
 
Денят продължил с куп пожелания от клиенти и приятели на рожденичката, които безспирно я затрупвали със своите поздравления.
 
"Искам да изкажа благодарност на всеки, който докосна сърцето ми с прекрасните си пожелания! Благодаря от сърце!" - споделя Елена Драганова пред Trafficnews. 
За своята перфектна визия за вечерта, пловдивската декораторка се довери на стилистът Кристиана Динкова и топ гримьора Слави Стоянов. Относно облеклото, Ели заложи на изчистен черен тоалет. 
 
 
Партито за 33-тия рожден ден на декораторката се състоя в най-посещавания клуб под тепетата - Bushido Club. За купона бе резервирано сепаре, потънало в красива украса от черно, сребърно и розово злато - в тон с уникалната бутикова торта на 3 етажа, направена от същите цветове и покрита с рози. 
 
 
Елена била приятно изненадана, когато на масата й дошла бъдеща булка, доверила се именно на нея за сватбената си украса. Булката празнувала моминско парти в стил Париж, а двете съвсем случайно се оказали една до друга в така специалните дни.
 
Нощта продължила с много смях и танци до сутринта, а рожденичката си тръгнала с много подаръци, сред които и билет за концерта на Мария Илиева, който ще се състои през месец юли на Античния театър в Пловдив.