Сузанита представи на своите почитатели най-новата си песен, носеща скандалното заглавие "Между гърдите". Премиерата на видеото се състоя тази вечер, точно в 20:00 часа, а последователите на пловдивчанката очакваха да видят какво е подготвила този път, след близо двегодишна пауза. 

Ритъмът на парчето е в типичния поп фолк стил, а текста, очаквано, носи на провокация. 16-годишната изпълнителка сменя няколко визии в клипа, сцените също са разнообразни - дрифт на автомобили, мотори, опасна близост със змия и затворническа стая са само част от кадрите. 

Голяма част от феновете одобриха новия стил, към който се е ориентирала Сузанита Мурад и забелязаха промяна в гласа й. Те го сравниха с този на фолк певицата Яница, а други решиха, че новият глас е микс между този на Яница, Диона и Теди Александрова. 

Само за 2 часа, новото видео на скандалната Сузанита събра 20 000 преглеждания и стотици коментари. Интересно е, че в текста под клипа в youtube, майката на Сузанита - Шенай е записана като неин продуцент.