Навярно повечето от вас си спомнят за ексцентричната пловдивска двойка - доминанта и неговата жена на каишка, които се разхождаха редовно по Главната на Пловдив и караха минувачите да остават втрещени от гледката. 

Освен че те все още са заедно и продължават да използват техники от "50 нюанса сиво", двамата решиха да станат част от вълнуващо семейно риалити. 

Става въпрос за четвърти епизод на „Смени жената“ 2, който ще се излъчи на 21 март от 21 ч. по bTV. Тогава зрителите ще станат свидетели на драматичен сблъсък на два свята и размяна на съпруги с житейска философия и разбирания за семейните взаимоотношения в двете крайности.

Доминантът от Пловдив ще размени жена си с друга, която е от силно вярващо евангелистко семейство. В този вълнуващ социален експеримент ще се впусне скандалната пловдивска двойка само за една седмица, като ще изпробват различен модел на живот. 20-годишната Ангела, която през изминалото лято стана известна с това, че приятелят й Чочо я води навсякъде вързана на каишка, ще заживее живота на Беатрис - силно вярваща в Бог грижовна съпруга и майка на две деца.

Припомняме, че скандалната пловдивска двойка всяха смут в интернет, след като се появиха снимки, на които се вижда как на улица в курорт младият мъж разхожда дамата с каишката, докато тя лази на четири крака до него и ближе обувките му.

Двамата редовно си правят и разходки по Главната, шокирайки не само пловдивчани, но и чужденци. Видео, което беше направено от наш читател, показваше как мъжът се спира пред един магазин и „нежно” придърпва веригата, за да се приближи жената до него и да чуе обясненията му.

Ние не съдим никого – хора всякакви, вкусове също. Подобна игра на господар и подчинена определено не е нещо невиждано, особено за почитателките на еротични романи, но е необичайна гледка по улиците на голям град като Пловдив.

Ясно е, че по-възрастните и консервативни хора ще са шокирани след случайна среща с разхождащите се доминант и жена на каишка. Нашата единствена тревога е само децата, които са ги видели, да не останат с погрешна представа за отношенията „мъже-жени”.

Може пък следващия път да сменят ролите?