Известният пловдивски бизнесмен Владимир Вишански отново не пропусна да се впусне в приключения и избра да разнообрази октомврийските дни с пътешествие до красивата Кападокия. 

Приказната земя, която впечатлява с необичайни природни забележителности, удивителни скални църкви и тайнствени подземни градове, сама по себе си е една от най-големите атракции, които можете да видите през живота си. 

Този исторически регион в Мала Азия предлага различни атракции, но безспорно най-популярните сред тях са балоните с горещ въздух. 

Именно това удоволствие за сетивата избра собственикът на Планет Клуб Владо Вишански и се издигна високо в небето над Кападокия, откъдето се разкрива прелестна панорамна гледка, която едва ли би могла да се опише с думи. 

Имало е периоди, когато понасящите се в небето балони са стигали до 250, но е наложено ограничение до 150. Всеки един от балоните може да понесе в небето минимум 15 и до 25 души, а цената на полета варира от 110 до 150 евро.

Мястото на излитане се определя всяка сутрин преди изгрев слънце, най-вече според въздушните течения. 

Пловдивчанинът е известен със страстта си към пътуването и с всяко свое пътуване се зарежда с все повече енергия и нови сили за опознаване на неизвестното, а емоциите си запечатва в спиращи дъха снимки.

Пловдивският бизнесмен Владо Вишански на воаяж в Москва, търси място за нов бар СНИМКИСобственикът на “Планет клуб“ обикаля руската столица при - 30 градуса

Припомняме, че преди няколко месеца Владимир Вишански се отдаде на дълго пътешествие до Индонезия, където посети островите Бали, Ява и Суматра и успя да се докосне до необятната природа и традиции, които предлагат уникалните дестинации.

Пловдивският бохем не пропусна да посети и най-големия будистки паметник в южното полукълбо и най-голямото единично парче класическа архитектура в целия архипелаг – храмът Боробудур.

Владо Вишански се отдаде на уникални преживявания в Индонезия СНИМКИПловдивският бизнесмен посети островите Ява, Суматра и Бали и се присъедини към молитвите на монасите