Собственичката на два ресторанта Светла Личканова е следващият изгонен участник в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Тя влезе в шоуто със заявка, че управлява кухните на ресторантите си с твърда ръка и ще се превърне в естествен лидер в предаването. На днешната вечерна резервация обаче шеф Виктор Ангелов порица Светла заради слабото ѝ представяне и за това, че не е успяла да се адаптира в Кухнята на Ада.

Светла не беше единствената порицана от Шеф Ангелов. Той определи представянето на жените през седмицата като най-слабото в историята на червената кухня. Брокерката Симона, ресторантьорката Чимидова, аматьорката в кухнята Полина и професионалната сладкарката Никол също завършиха с оранжеви престилки. Следващата седмица те ще имат шанс да се преборят за мястото си в отбора.

Оранжевите престилки от червения отбор ще се противопоставят срещу четири нови готвачи с много опит в кухнята. Чиниите им ще бъдат оценявани от звездното жури в състав Димитър Ковачев - Фънки и Славена Вътова. Кой ще отпадне и кой ще продължи?