Скандалният Ричард Величков вече е персона нон грата във фитнесите на „Пулс”. Фитнес инструкторът е бил уволнен и е получил категорична забрана да влиза или да се доближава до обектите от уелнес веригата. Останалите служители дори са били предупредени, че ако случайно го пуснат в някой от залите и СПА центровете, ще бъдат незабавно уволнени, научи TrafficNews.

Засега не са ясни причините за уволнението на Мистър София. От кол центъра на „Пулс” заявиха пред наш репортер, че утре сутринта могат да дадат официална информация по случая, защото предстои оперативка. Мобилният телефон на Ричард пък е изключен.

Най-вероятно случващото се е вследствие на скандала с продукта за отслабване, който той рекламира. Припомняме, че Любомир Жечев, по-известен с участието си в "Къртицата", публикува поредица от видеа, в които разказва за Ричард Величков и продукта му за отслабване, популярен с името "Липовон".

Във въпросните клипове Любомир Жечев по-подробно разказа с факти и доказателства, че всъщност "Липовон" не е от Мексико и освен всичко друго той е опасен за здравето. Според Жечев, Ричард нарушава закона, като продава добавката.

В интервю за TrafficNews фитнес инструкторът обвини влогъра в изнудване, за да се спре лошата реклама срещу него. Той публикува и кореспонденция между двамата, в която Жечев му иска 2000 лева. В крайна сметка се оказа, че хронологията не е реална, тъй като бдителни последователи на Ричард поискаха от него да покаже дали номерът е реалният на Любомир. Ричард обаче отказа.

Ричард Величков пред TrafficNews: Изнудиха ме да платя 2 000 лева, за да не хулят бизнеса ми!Треньорът твърди, че влогърът Любомир Жечев го изнудва, реални доказателства обаче липсват

След атаките: Ричард Величков си нае адвокатиПредприел съм всички необходими действия за защита на законните ми права и професионална репутация, пише той