След атаките насочени към "Мистър София" Ричард Величков и неговият продукт за отслабване "Липовон", напрежението тотално ескалира. Фитнес инструкторът и участник в последния сезон на „Vip Brother“ си нае адвокати, за да защити законните си права и професионална репутация. 

Ето какво написа Ричард преди минути в личния си профил: 

"Във връзка с медийната атака срещу мен, започната единствено и само с цел да опетни доброто ми име и да омаловажи труда ми, искам да ви уведомя, че заедно с адвокатите ми съм предприел всички необходими правни действия за защита на законните ми права и интереси, професионалната ми репутация и престиж.
Благодаря ви за доверието и подкрепата! 
Ще ви държа в течение за развитието на казуса!" - сподели в Инстаграм фитнес инструкторът. 

Припомняме, че той направи и изявление пред Trafficnews, в което казва: "Аз съм единственият в България, който внася Липовон. Можете да проверите това и в световния сайт на производителя – там са написани моите имена".

Ричард Величков пред TrafficNews : Хората, които ме обиждат, избиват комплекси"Мистър София" е категоричен - "ще върна парите на тези, които не са доволни от продукта ми за отслабване"

Последва скандално видео в личния си профил на Ричард, в което той отправя люти обиди към Джулиана Гани и нейният годеник и също фитнес инструктор Илиян Найденов. 

Пловдивчанката не си замълча и заяви пред медията ни, че "Нападките на Ричард са лични, защото търси внимание". 

Джулиана Гани пред Trafficnews: Нападките на Ричард са личниОбидно е дори да ни замесват в нещо, свързано с човек, който цялата държава оплю и подигра, споделя пловдивчанката

Последва нападка срещу Величков и от друг риалити герой - победителят в първото издание на "Къртицата" Любомир Жечев, който направи собствено разследване за шумно рекламирания от фитнес инструктора продукт за отслабване "Липовон. Величков твърди, че е вносител на произведената в Мексико хранителна добавка, с която се свалят по 5 килограма на месец. "Сериозно се съмнявам, че това момче може да внесе някакъв продукт от чужбина, камо ли от Мексико. Казах си, щом продуктът е мексикански, значи трябва да има някакъв официален сайт на тези чудотворни таблетки за сваляне на мазнини. Ричко насочва потребителите към официалния сайт - Липовон точка ком. Сайтът изглежда като скалъпен в час по информационни технологии, има само една снимка, продукт на нескопосан фотошоп", изригна срещу самозванкото Любо Жечев.