Отборът на звездите в Hell’s Kitchen се раздели с още един от своите след загуба срещу Сините. Това е музикантът и актьор Костадин Георгиев - Коцето Калки. Шеф Виктор Ангелов изгони харизматичния хоби готвач заради слабото му представяне при приготвянето на  “Кордон бльо” с пилешко филе. Интернет сензацията Изабел Овчарова - Изи се спаси от елиминация и получи втори шанс. Калки е едва третата звезда, която напусна Кухнята на Ада след феноменалното представяне на Златните в последните седмици.

В звездния отбор се появява все по-голямо разединение. В центъра на зародилия се конфликт бяха певицата Бони и риалити звездата Александра Гърдева. Те влязоха в спор по време на предизвикателството за приготвяне на суши. Скандалът между двете дами ще постави началото на истинска война при Златните.

Сините имаха и втори повод за празнуване, след като постигнаха победа в кулинарното предизвикателство в Троян срещу Червените. Това изпрати синия отбор в луксозната спалня за седмица и ще им даде нови сили за предстоящата вечерна резервация, пише Нова. 

Още един участник ще напусне Кухнята на Ада след утрешната вечерна резервация. Кой ще се раздели с мечтата за голямата награда от 100 000 лева?

 

 

 

 

Снимки: Нова