Сестрата на най-добрата ни тенисистка - пловдивчанката Цвети Пиронкова вдига сватба в Пловдив. Красавицата от дълги години живее в САЩ, където е срещнала и избраника на сърцето си. Двамата са заедно от дълго време, но са решили да подпишат в България, където са семейството и приятелите им.


И тъй като няма сватба без моминско парти, Елисавета Пиронкова отпразнува последните си дни като неомъжена дама в компанията на 5 момичета в Планет миналата събота. За празника шаферките на бъдещата булка и кумата организирали куп изненади. Кума на сватбата няма да е нейната сестра - първата ракета на България Цвети Пиронкова, а друга приятелка на Ели. Това се вижда и от стикерите, които всяка от дамите носи на моминското парти. Цвети ще застане до сестра си като шаферка в уречения ден.


За сватбата Елисавета се готви от дълго време. Това издава и личния й профил в социалните мрежи. От няколко месеца тя споделя всякакви сватбени постове - булчински рокли, подредба на празничните маси.

За да отпразнува сватбения ден бъдещото семейство е решило да събере роднини и приятели, но все още не е ясно къде ще бъде медения месец на двойката.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg