Усещате ли вече студа навън? И аз започнах! Това, обаче, изобщо не означава, че в минусовите температури не можем да изглеждаме добре, да се чувстваме комфортно и красиви. Те са просто още едно предизвикателство! Нека го приемем!

Нощните приключения са задължителни за дамите дори и през студените месеци, затова ще наблегнем точно на тази визия, която ще ви направи да изглеждате прелестно, без да се отрази сериозно на бюджета ви.

Топ трендът за тази зима може да бъде в различни варианти, но е хубаво в него да присъства еластичната изкуствена кожа с PVC лъскаво покритие, което придава на дрехите мокър латексов ефект. Такава материя е винилът, който освен красив, е и удобен.

Клин от същата материя, например, съчетан с тениска на любимата ви група е модерно и младежко предложение.  Същият клин може да комбинирате с пуловер, за по-студените вечери.

Ако към него добавите бюстие със сребрист отенък или потник от плюш, ще се превърнете в звездата на вечерта.

Ето с какъв бюджет трябва да разполагате, за да може това да се случи:

Тениска: 20 лв. от H&M

Клин: 120 лв. от Rinascimento

Пуловер: 35 лв. от H&M

Перфектен за вечерната визия е и винилов панталон и тюлена блуза, съчетани със сандали в тигров или леопардов десен.

Винилов панталон: 45 лв. от Stradivarius

Тюлена блуза: 20 лв. от Stradivarius

Сандали: 990 лв. от Pinco

Ако панталоните не са любимата ви дреха и предпочитате поли, на пазара може да се намери изобилие от винилови модели, както в любимият ми черен класически цвят, така и в по-светли тонове.

Фотограф: Мануела Стаменова

*Съветите на една млада дама, добре позната от телевизонния екран, ще ви накарат да се почувствате добре в кожата си и да направят ежедневието ви по-красиво. Тя ще ви покаже как да експериментирате с материи, цветове и обеми, как да се чувствате женствена и в скъсани дънки и в слим пола.  Вашият гид в света на модата ще бъде Лиляна Ангелова. Тя и популярната фотографка Мануела Стаменова са авторите на лайф - стайл рубриката "L.A. Style Compass" в TrafficNews.bgкоято ще е вашия пътеводител в света на модата.