Николай Павлов, с прякор Чиконето, отбеляза с голямо парти 31-вия си рожден ден. Още в навечерието на своя празник, заклетият ботевист пусна снимка в личния си профил, към която написа: "31 години и Ботев до крайй!!!". 

На фотоса мускулестият мачо позира облечен в бяла риза, показвайки бронзов загар и множество татуировки. Голямата вечер започна в гръцкия ресторант Миконос под тепетата, където Чиконето събра голяма компания. Сред тях бе и момичето, грабнало сърцето му, с което имат сериозни отношения. 

Партито продължи в пловдивски нощен клуб, където компанията остана до малките часове на вечерта. Стотици салфетки валяха на сепарето на рожденика, не останаха по- назад и музикалните поздрави, сред които "Едно ферари с цвят червен".

Неговата половинка също не пропусна да го изненада, като на видео стената в клуба се появи надпис "Честит рожден ден на Чиконе от неговата принцеса". 

Приятелите на Павлов се раздаваха на макс, а на масата постоянно се зареждаха бутилки марков алкохол и наргилета. 

Пловдивчанинът е известен под тепетата като един от най-върлите фенове на ФК "Ботев Пловдив", а от скоро се изявява и по телевизията, като взима участие в няколко поп-фолк клипа - един на певицата Емануела и на Карлос, където си партнира заедно с приятелката си.