Румен от Трявна, по-известен като дон Руци във Вилата на Любовта, се превърна в абсолютен рекордьор по време на първото издание на “Голямото надяждане” в “Един за друг”, пише НОВА. Той съумя да изяде богатото и нестандартно меню за по-малко от четири минути, грабвайки победния залог за себе си и съпругата си Йоана. Най-бавно от всички се справи симпатичният фотограф Дилян, който не успя да даде отпор на брокера Светослав и се нахрани в пълна хармония и спокойствие за точно петнадесет минути.

Индивидуалната игра за кавалерите им даде възможност да посетят едно от любимите си места - кухните на своите половинки. Там ги очакваше четиристепенно гурме меню, приготвено от дамите на техните сърца, включващо разнообразни и питателни хранителни комбинации. Сред изкушенията бяха салата “с всичко”, крем-карамел с кисело зеле и домати, смути с грейпфрут и риба тон и палачинки с мас. Всеки от мъжете трябваше да се изправи срещу друг от джентълмените в ожесточен двубой, а най-бързият от всяка двойка имаше възможността да защити не само честта си, но и да спечели залога на своята любима.

На първо място във временното класиране излязоха полицаите Маргарита и Кристиян, следвани плътно от инфлуенсърката София и съпругът ѝ Тихомир, който записа втория най-добър резултат в играта. Последни, преди индивидуалното женско изпитание, се озоваха вечно усмихнатите Петър и Галена, които направиха и най-смелия залог в размер на 2501 лв.

Утре в “Един за друг” предстои да играят жените, а двойката с най-нисък бюджет след индивидуалното изпитание ще се изправи в пряк двубой за спасение с „призраците“ в любовното имение - футболистът Ивайло и неговата любима Ивана, както и юристите Йордан и Елизабет.