Най-големите звезди на сръбската забавна музика – Лепа Брена, Цеца Величкович и Горан Брегович, се събраха у нас. Тримата обаче не са дошли да направят общ концерт на „Арена Армеец” или на стадиона, където ще се поберат най-голям брой почитатели, а за частно парти. Тримата се засичат изключително рядко, дори в родината си, затова и за тях това бе възможност да си направят актуални снимки заедно, които споделиха с почитателите си в социалните мрежи, пише „Телеграф”.

Певците обаче не са били само гости на партито за юбилея на наш бизнесмен, ами са и изпълнили най-големите си хитове в съпровод на собствените си оркестри. Голямата сензация на вечерта се оказала дуетът на Лепа Брена и Цеца Величкович. Общото им изпълнение е заснето с мобилен телефон и качено в профилите на самите певци в Инстаграм.



Така то се превърна в първа новина на сръбските сайтове, тъй като досега подобен дует не се е случвал. Гранддамите пеят на два гласа „Zaboravi” – един от първите дискотечни хитове на Цеца. Макар и с лошо качество, видеото събра хиляди гледания за минути. На тържеството са присъствали и редица известни българи, които не пропуснаха да се похвалят с общи кадри със сръбските звезди.

Една от тях е фолкпевицата Камелия, която си направи селфита с Брегович, Цеца и Брена и веднага ги сподели в социалните мрежи. Почитателите ѝ искрено се зарадваха на тяг и полюбопитстваха къде са направени, но бившата пайнерка запази партизанско мълчание. Според слуховете партито е било за 60-годишния юбилей на известен наш бизнесмен. 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg