Абитуриентите от Езикова гимназия "Иван Вазов" в Пловдив поеха по пътя към зрелостта, а натам ги изпрати цяла армия от роднини и приятели. Всички те се събраха пред хотел "Марица" в града, където ще е бала на учениците. Осем класа казват "сбогом" на любимото си училище. И направиха тази важна крачка в живота си със стилни рокли, костюми и много усмивки.

Една от абитуриентките бе решила да се отличи, избирайки за бала си с къса рокля от пера и с гол гръб. А нейните съученици определено бяха доста щастливи да я видят. Интересна идея показа и друга абитуриентка, дала си повече свобода при избора на рокля.

Истински фурор обаче предизвика не армията от роднини, а армията от рицари, дошла за "охрана" на абитуриентката Мария-Йоана. Няколко млади момчета, облечени с ризници и запасени с щитове, изпратиха своята приятелка по пътя към хотела.

Не само рицари бяха тук, за да придружат учениците от Руската. Не липсваха интресни решения и при автомобилите, които докараха абитуриентите до хотела, където те ще празнуват бала си. Най-различни модели се изредиха пред очите на събралите се гости. Между тях бяха и масивен Хамър и лъскаво Порше.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg