Разединеният отбор на Златните в Hell's Kitchen остава в пълен състав. Бони, Гатьо, Гърдева, Китодар, Тома и Изи спечелиха битката срещу Червените. Победата им обаче беше пирова, защото стана факт заради грешки на Царина и Никол от Червените. Така двете се окичиха с оранжеви престилки и ще се борят за оставането си в Кухнята на Ада.

Въпреки победата, Златните са по-разединени от всякога. Поп фолк дивата Бони влезе в остър конфликт с риалити участничката Александра Гърдева. Спорът сякаш демотивира певицата и тя се изолира от останалите звезди. Това беше и причината Бони да се нагърби сама с приготвянето на едно от ястията на Златните, които бяха порицани от шеф Виктор Ангелов.

Сините, които загубиха седмичното предизвикателство, ще трябва да прекарат седмица в "Бункера на Ада". Новопристигналата при тях Симона, която влезе в отбора по желание на любимия си Димитър, разочарова доскорошните си съотборници Никол и Михаела с постъпката си. Брокерката също беше огорчена от нападателния език на бившите си партньори в кухнята, пише Нова.