Примата на бг естрадата и примадони от фолка се борят за вниманието на пловдивчани тези дни. Звездното нашествие се задава в края на работната седмица по лайф клубове и чалготеки в Пловдив забеляза TNS.bg. Вижте предложенията за разпускане с музика и танци в петък вечер, събрани на едно място. 

За любителите на екзотиката и тези, които просто искат да се натанцуват без прекъсване, е предложението на CLUB W Winter с петъчното Индианско парти.

Ако искате да добавите и нотка пиперливост после отскачате и до партито с голи танци на Джулиана Гани в Планета. За танцьорките, които обитават мокрите сънища на пловдивчани ви разказахме преди време ТУК.

Голямо чудене ще падне за това къде да отидат меломаните обаче под тепетата в петък вечер. Такова струпване на родни звезди отдавна не е имало. Предложенията са от целия спектър на музикалната палитра.

Примата на българската популярна музика вездесъщата Лили Иванова гостува в клуб Галакси. Билети обаче вече няма.  

По същото време в лайф клуб "Хибрид" на сцената ще излезе пък примата на поп фолка Глория. На другия ден я сменя Азис. Явно някои фенове на фолка няма да напуснат клубовете 48 часа през уикенда.   

Петъчната фантазия в клуб "Сикретс" е синеоката Емануела. Тя излиза на сцената в 23 часа. Преди и след нея в програмата на клуба има DJ сет и танцьори.  

Другата звезда от този жанр, която ще изгрее на пловдивска сцена в петък вечер, е Андреа. Тя ще посрещне феновете си в клуб „Спирит”. Гаджето на Кубрат Пулев е второто русо изкушение на сцената на клуба за тази седмица. Андреа гостува там ден-два след голямата уста Камелия.

За любителите на по-спокойната и съдържателна, откъм текстове, бг музика също не липсват предложения по клубните сцени. Може „да отвържете синджира и дим да ви няма" във Вог. Графа ще представи и други любими хитове от миналото лято.

На 8-ми април от 19 часа в изоставеното кино Космос, публиката ще може да се наслади на спектакъл с филмова музика, мултимедия и изложба с художествена фотография. Това е съвместен проект Деси Тенекеджиева и Миро.

Толкова със спокойната музика, защото поразяващата уста на Ицо Хазарта обещава черно парти в Expose. Ще можете да се дерете на воля с „Чекай малко” и шеговития прочит на хита на Васил Найденов „Всичко ми е наред” в изпълнение на ЪпсурТ.

А дали всичко ще е наред след нощната обиколка по клубовете в петък вечер ще е ясно в събота.

TNS.bg