Нов албум подготвя Преслава, похвали се самата тя пред Планета ТВ. След албума "Как ти стои", който се появи през 2011 година настъпи осемгодишна пауза.

Предстоящата премиера обаче дава сериозна заявка, защото певицата може да се похвали с поредица от хитове, които покориха музикалните класации у нас. 

Тя издаде още, че в новия й диск ще има 11 заглавия, а 5 от тях са нови и непознати на публиката. Новината за предстоящия проект идва само седмица след премиерата на новия хит на звездата "Пиян". Видеоклипът от няколко дни е на челните места в музикалните класации и вече е с над 2 милиона гледания в YouTube. 

Припомняме, че името на певицата бе забъркано за пореден път във фалшива реклама, която се върти в социалните мрежи от вече няколко години. Мнима реклама със звездата убеждава да се използва продукт за отслабване. В клипа има и видео с интервю, в което тя уж признава, че е била осъдена от диетолози, че е издала тайната за перфектна фигура.  

Екипът ни потърси отговор от певицата. Тя беше категорична - никога не е използвала продукти за отслабване.
 
"Винаги съм се старала да се храня здравословно и да правя колкото се може повече разходки сред природата. Тук искам да кажа специално, че не използвам продукти за отслабване и никога не съм използвала такива", каза още пред TrafficNews звездата. 
 

Преслава откровено пред TrafficNews : Не използвам продукти за отслабване!Фалшива реклама със звездата от години мами потребители в интернет

Софи и кумата Преслава купонясват в ПриморскоДвете се срещнаха след участия по морето