От известно време мнима реклама с фолк певицата Преслава се върти в социалните мрежи, убеждавайки да се използва продукт за отслабване. В клипа има и видео с интервю, в което тя уж признава, че е била осъдена от диетолози, че е издала тайната за перфектна фигура. 
 
Според публикацията във фалшивия сайт, който имитира страница на списанието "Космополитън", Преслава се разплакала по телевизията и разкрила каква е тайната на отслабването й. Певицата е поредната жертва на фалшива реклама с цел облага за продавача и рушене на имидж.
 
Екипът ни потърси отговор от певицата. Тя беше категорична - никога не е използвала продукти за отслабване.
 
"Винаги съм се старала да се храня здравословно и да правя колкото се може повече разходки сред природата. Тук искам да кажа специално, че не използвам продукти за отслабване и никога не съм използвала такива", каза още пред TrafficNews звездата. 
 
 
 
 
TrafficNews потърси и представители на продукта "менте". От адреса, оставен в сайта, стана ясно, че фирмата се казва "Роди трейдинг", но отдавна не се помещава на посочения адрес. Никой не отговаря и на написаните от тях телефони.
 
Източници на TrafficNews споделиха, че "Роди трейдинг" е затънала в дългове и неведнъж управителката Алла Георгиева е била издирвана под дърво и камък.