Преслава не замълча и реши да даде интервю, но не на медиите, а на своите фенове. Тя взела решението, след като се възмутила на "истините", които чете за себе си в интернет пространството. 

Певицата кръсти рубриката: "Вие питате - Преслава отговаря", а въпросите вървят на сторита в личния й профил в Инстаграм. 

Тя сподели интересни подробности от своя личен живот. Искрено и самоиронично, изпълнителката проговори за операцията на носа си, бременността, свалените кг и още някои теми, които определено вълнуват по-голямата част от нейните последователи. 

Ето и някои от най-интересните сред тях:

- Каква е тайната на твоята фигура?

- Старая се да се храня здравословно и повече разходки. Тук бих искала да кажа, че не използвам продукти за отслабване и не съм рекламирала подобни. 

- Харесваш ли си новия нос?

- Да.

- Защо реши да оперираш носа си?

- С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си носи. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорна на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото. Дори се наложи да го направя по-рано от предвиденото.  

- Заради Павел ли си направи ринопластика?

- Разбира се, че НЕ!

- Употребяваш ли наркотици?

- Не употребявам и никога не съм употребявала наркотични вещества. Считам за грешка, че дълги години оставях жълтите медии да пишат какви ли не гнусни, измислени статии за мен и да насаждат на хората, че съм наркоманка. 

- Колко кг напълня по време на бременността?

15.

Как избрахте името на дъщеричката си?

През цялото време Павел настояваше да се казва Преслава, но последните 5 дни го убедих да я кръстим Паола. Сега от време на време й казваме Преслава. 

- Преслава или Петя си по документи?

- Вече Преслава!

- Успяваш ли да създадеш истински приятелства? Как отсяваш хората?

- Аз обичам приятели си и смятам, че съм добър приятел. Разбира се, с времето те сами се отсяват. Просто понякога човешката злоба и завист надделяват над приятелството. Като малки са ни учили на добродетели, но за жалост в съвременния свят се толерира да си кучка или тарикат. 

- Все още ли пушиш?

- Вече повече от 2 години не пуша. 

- Виждаш ли Паола в бъдеще да върви по твоите стъпки?

- Надявам се да има собствен път в живота. Разбира се, бих се радвала да има и моя талант. 

- Какво мислиш за Слави Трифонов?

- Най-голямата звезда в родния шоубизнес!