Изминалата 2016-а година ще се запомни с много горещи партита - едни от най-добрите диджеи в света посетиха Пловдив и се качиха зад пулта на W Club. Програмата на заведението през годината не спираше да изнендва пловдивчани с много интересни предложения, които станаха причина култовото място да получи приза Клуб на годината.

Предстои и последното парти за годината и W Club  отново няма да разочарова посетителите си. Поп певицата DARA ще посрещне новата 2017-а година на сцената на заведението.На последното си участие под тепетата красивата певица препълни клуба, а партито продължи до ранните часове на нощта.

18-годишната певица отново ще  подлуди публиката с големия си хит „К’во не чу” и още много други хитове. Всички . Дарина Йотова изгря в музикалното предаване “X Factor” и светкавично стана любимка на цяла България. Всички остават без дъх от таланта на певицата.

Другият специален гост в новогодишната нощ ще бъде и любимият диджей на пловдивчани – диджей Gorro, a до него на пулта ще бъде и диджей Seven. Красавиците от балет Versus и W Ladies също са подготвили уникални костюми и хореографии.  Партито започва още в 22:00 часа и ще се лее много шампанско.

2016-а година ще бъде запомнена с много вълнуващи събития, като едно от тях е церемонията по връчването на първите по рода си лайфстайл награди „Paradise Lifestyle Awards”. На тузарска церемония W club грабна най-престижната статуетка- тази за клуб на годината.

Припомняме ви и едни от най-добрите диджеи, които застанаха зад пулта на заведението през изминалата година. Седмици преди техните участия местата в W Club свършваха, а партитата надминаваха всички очаквания.

Румънският диджей Manuel Riva взриви заведението с парчетата си „Mhm mhm“  и „We are one”.

Ето го и дубайският фурор Consul Trainin.

Mahmut Orhan пристигна специално от Бурса. 23-годишният диджей оглави всички музикални класации с парчето si “Feel”, което пусна специално за пловдивчани!

Румънската сензация Monoir направи уникално парти под тепетата!

Пловдивчани дълго ще помнят и уникалните партита на диджей Mascota през 2016 година! Изпълнителят успява да препълни заведението на всяко негово участие…

Най-доброто заведение в цяла България, с най-добрите диджеи и шоу програми.  Не забравяйте, че най-доброто тепърва предстои... 2017 година ще бъда много по-гореща!