Футболистът Тодор Тимонов, по-известен като Принца на Пловдив, скоро ще напусне отбора на ергените. Следващата събота той ще се врече във вечна вярност на приятелката си Таня Врачева- Мис Пловдив 2008 година.

Лимона, както го наричат във футболните среди, през уикенда събра приятелите си в клуб „Envy“ в „Тракия“. Приятелите на Тимонов се появиха за купона с черни тениски с надпис „Последния ергенски запой“ , който продължил почти до следващия ден на обяд.  Достъпът до клуба е бил ограничен, а снимките които се пускат от събитието са доста редактирани, твърдят запознати. Сред купонджиите се виждат бившият футболист и настоящ бизнесмен Жоро Величков, Наско Крушков от "Авенди", най--близкият приятел на младоженеца Андрей Костадинов. 

Същата вечер Таня Врачева и приятелките й са купонясваха много активно в W Garden. Дамите са били в два отбора – този на булката и този на кумата,  като са се включиха в много щури игри. Госпожиците  също бяха с „униформи“ черни тениски с надписи МВР Пловдив и МВР София.  Последваха „арести“ на булката и кумата чак до сутринта, като явно заради жегите полицейският  инспектор, който разпитваше булката, бе доста разсъблечен. 

Тодор Тимонов и Таня Врачева са заедно от 9 години. Двамата имат син Тодор, който е на година и два месеца. 

 

 

 

Снимки: W Garden

TrafficNews.bg