Баловете си отиват, но снимките остават. Фотосесията с бална рокля или костюм през последните години се превърна в задължителна част от подготовката за абитуриентската вечер. В крайна сметка трудът на дизайнери, стилисти, гримьори и маникюристки трябва да бъде запечатан.

Много от абитуриентите ползват услугите на професионални фотографи, а сюжетите и декорите, които можем да видим на снимките са най- различни. Пловдивските фотографи споделят мнението, че момчетата и момичетата от випуск 2016 са изключително стилни. 

Първите снимки от фотосесиите на известни пловдивски абитуриенти вече излязоха и вече са в социалните мрежи и събират лавини от лайкове.

Най-атрактивните от тях можете да видите в TrafficNews.bg!  

Николет Матакова от Частната Английска гимназия пристигна с бял ролс-ройс на бала си, а освен розовата си чантичка, в ръка държеше и розово френско шампанско. Госпожицата, която следващата година ще учи в Лондон, е направила фотосесия при известните пловдивски фотографи Димитър и Тереза Якови.

Гергана Генкова от Математическата гимназия застана пред обектива на Иван Славов за впечатляваща сесия с два добермана и ... самолет. Брюнетката е с черна кожена рокля, шита по модел, с който Анджелина Джоли преди няколко години предизвика фурор на Оскарите. 

 

 Тина Харизанова и Ивет Бъбарова от Руската гимназия избраха романтични визии за своите фотосесии, направени от Мария Дакова.

 

 

 Теодора Гърдева позира на Костадин Момчилов 

 

 

18-годишната Мария Кристияно беше една от най-красивите и елегантни абитуриентки в Пловдив. Тя беше облечена в стилна рокля, специално подбрана в Италия, а по-късно вечерта смени тоалета с друга изискана рокля. Младата дама от есента ще учи мода и дизайн в Милано.

 Виктория Микова от Английската гимназия във фотосесия "Proom drama" на семейство Якови. 

 

Звездата от X Factor Йоан Баков позира пред обектива на баща си - Любен Баков в стил "английски денди".

 Но понякога и джентълмените осъмват на плажа!

 Петя Конакчиева от Руската гимназия и Пламена Иванова са моделите на Клаудио Лентини. 

 

Антонио Малецов вероятно няма да има проблем със стайлинга в Лондон, където ще продължи образованието си. 

 

Магдалена Стоянова от МГ промени драстично визията си за бала и се превърна от блондинка в брюнетка. 

Дъщерята на общинския съветник Георги Колев - Надя, засега само в телефонна снимка. Изненадите предстоят!

Футболистът на Ботев Рангел Игнатов завърши Спортното училище.   

Надя Спирова завърши хореографската паралелка в СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" и вече повече от половин година успешно ръководи сама детски танцов ансамбъл.  Снимките са дело на Нели Михайлова.

Бел. ред. TrafficNews.bg  очаква и вашите атрактивни снимки от бала! Изпращайте ги на адрес: redaktor@trafficnews.bg.

TrafficNews.bg