Най-красивата пловдивчанка за 2017 година Габриела Топалова навърши своите 23 години. Тя празнува цели 3 дни и 3 нощи, като първо посрещна празника си с най-близките в домашна атмосфера, а на следващия ден замина на вила в приятели, където се насладиха на хубаво време, басейн, летни хитове и много положителни емоции.
 
 
 
"Пожелавам занапред много здраве на всички около мен! Лично на мен си пожелавам да бъда упорита и смело да сбъдвам мечтите си, да разбера кое е моето нещо, да му се отдам, а то да ми носи щастие и сигурност!" - сподели пред Trafficnews Мис Пловдив 2017. 
 
 
Габриела Топалова получи страхотни подаръци, сред които и книги - любимото нещо на един филолог! Припомняме, че тази година красавицата се дипломира, като завърши с отличен успех висшето си образование в класическата за Пловдивския университет специалност – Българска филология.
Почти всеки ден от летния сезон, магнетичната пловдивчанка прекарва на морето, но престоят й там преди всичко е ангажиран с работни задачи и снимки. На въпроса ни дали най-сетне щe се отдаде на заслужена почивка, Габи отговори, че вече планува релакс на някой морски курорт, но не е решила кой с точност. "Смятам да не се задържам на едно място, а да опознавам нови и нови кътчета на България." - казва тя. 
 
През месец септември, Габриела Топалова ще открие новата учебна година като магистър по журналистика.