Българо-италианската компания дава страхотната възможност на своите клиентите да посетят столицата на модата и да влязат в крак със световните тенденции при прическите. Обучението на италианския бранд BES ще се проведе в академия BES Milano, а водещ ще бъде самият маестро Саверио Палма.

Christian of Roma, чийто централен офис е в Пловдив, организира мащабно обучение в Милано.

Трите дни, от 16 до 18 октомври, в които ще се проведе обучението, ще бъдат изпълнени с много емоции, нови техники по колористика, подстригване, стилизиране на косата и най-подходящата за нея терапия, както и разходка сред най-известните забележителности на Милано. Клиентите на Christian of Roma ще имат възможността отблизо да се запознаят с най-новата колекция на маестрото.

Стилистите, избрали продуктите на козметичната компания, имат възможност да се възползват от множество специални обучения. Освен тези, които се провеждат ежемесечно в страната и чужбина, коафьорите получават и специални бонуси, които са обявени в „Каталога на мечтите” на компанията.

Със своите 25 години история Christian of Roma се превърна в лидер на продуктите за коса. Част от известните брандове в компанията са италианските Alfaparf, Bes, Rolland, американският Sexy Hair, а от тази година и диамантът в короната – L’ANZA. За последните две десетилетия са създадени 12 филиала на компанията в страната. Christian of Roma притежава най-големия технически екип от професионалисти, провежда 120 семинара годишно и 2 фестивала. За поредна година в ръцете на стилистите й ще бъде поверен бекстейджа на най-голямото модно събитие у нас – Sofia fashion week.