Най-гоямата пловдивска компания за онлайн продажби на матраци - Mattro.net кръсти свой продукт на плеймейтката Николета Лозанова. Името на пловдивчанката ще носи матрак NikeStar, тъй като модната икона на България - Николета Лозанова предпочела да закупи матрака за собствената си спалня. 

"Матрак NikeStar е нещо повече от основа за легло и място, на което да се проснете капнали от умора след дългия си и динамичен ден, скъпи момичета  смятам, че той е уникално допълнение към кокетната спалня на всяка една дама", казва плеймейтката от Пловдив.

"Матрак NikeStar  е вашият най-нов приятел у дома, който никога няма да ви предаде, а напротив: дълги години ще ви служи с нежната си при допир повърхност, със страхотна мемори пяна, двулицева технология и разбира се, специална функция за отпускане и релакс за онези от вас, които трудно заспиват, напрегнати от купища задачи и ангажименти.", споделя още Ни Ло.

Матракът NikeStar е матракът на градските момичета и вече е любимият аксесоар за сън на Лозанова, като е изцяло съобразен с природосъобразния начин на живот, следва тенденцията на най-новите иновации в сферата на продуктите за сън и освен това, премина всички тестове за комфорт. Разбира се, главен критерий и фактор при оценяването му бе претенциозното и зорко око на плеймейтката, която съвсем не се свени да изпробва степента на функционалност и удобство.

Създаден от екипа на експертите в сферата на съвременните матраци и продукти за сън – Mattro.net NikeStar е буквално истинска революция в спалнята на модерното градско момиче. И одобрението на Ни Ло изцяло го доказа.

Матракът NikeStar  ви дава усещане за свобода в собствения ви дом в пълна сила, подарява ви гальовно и грижовно сладки сънища всяка нощ, а сутрин, когато се събудите, той не просто не ви е причинил каквито и да е неудобства, болки или дискомфорт в ставите или мускулите, а напротив: отпуснал е изцяло сухожилията ви, заредил е тялото с нужната за успешен старт на деня енергия и ви е дал най-доброто начало за поредния успешен ден, през който ще препускате от среща в среща.

"Според мен матракът изцяло покрива претенциите на градската принцеса и нуждите за комфорт и удобство", твърди Лозанова.

Матракът NikeStar успокоява и предразполага за сън, унася в страната на сънищата, откъсва от реалността и допринася тялото да се възстанови от стреса, натрупан през деня.

"Там, в света на сънищата, царува той: матрак NikeStar . Вземи го и ти, няма да съжаляваш!", казва модната икона на България. 

*рекламна публикация