Валентин Станков, който доби скандална популярност с клип, на който се вижда как той пуши марихуана в класната стая на пловдивско училище  през 2016 година, вече се подвизава в чужбина. TrafficNews.bg го откри не къде да е, а на Канарските острови. Валентин посещава екзотичната дестинация за втора година, където бяга от ниските температури в България и прекарва 4 месеца, пиейки коктейли на припек, край изумрудените води на Лас Палмас,  разказа негов приятел и читател на Trafficnews.bg

Две години след случая със скандалния клип, който той засне собственоръчно с телефона си, непосредствено до охранителната камера на учебното заведение, нахакания пловдивчанин прекарва времето си в личния си апартамент, разположен на лазурния бряг в Лас Палмас.

Там той по цял ден се излежава на плажа, пиейки екзотични и разнообразни коктейли през деня, а падне ли вечерта, лъскавите ресторанти и нощни клубове стават другия му дом.

2018-а година младият пловдивчанин посрещна на плажа, заедно с туристи дошли от всяко кътче на Земята.

Съвсем скоро Валентин Станков се готви за завръщане в родната България, а приятелите му от Пловдив го очакват с огромно нетърпение.

Компанията, по-известна сред младежите в града като Душо Ганг, вероятно му приготвят незабравимо посрещане в някой от нощните клубове в града под тепетата.

Нека си припомним и историята със скандалното видео, която се разигра точно преди 2 години:

Дванадесетокласниците Валентин Станков и трима негови съученици решават да направят видео с телефон, на което демонстративно пушат трева в празна стая. Те дори предизвикателно снимат охранителната камера в помещението. Видеото, което предизвика силно възмущение в цяла България  беше качено в профила на един от учениците във Facebook, а по-късно изтрито.

Първоначално учениците бяха предложени за прехвърляне от дневна в самостоятелна форма на обучение. Това обаче се оказало невъзможно, защото според нормативните разпоредби те не могат да бъдат наказани по този начин, когато остава по-малко от месец до завършването им. Поради тази причината наказанието им било само да почистват двора на учебното заведение.

На неконтролируемите ученици им се наложи да взимат и по няколко изпита, заради солиден брой отсъствия.