Истерията покрай абитуриентските балове започна. Вувузели огласиха Цар Симеоновата градина, а ромки окупираха Пеещите фонтани, видя репортер на TrafficNews.bg.

Те предпочетоха парка и водния атракцион за декор на фотосесията си за деня на завършването. Колоритна зрелостничка с червена рокля тип русалка позираше на моста в езерото. Към нея се включиха и други съученици. Абитуриентите се превърнаха в истинска атракция заради крещящите цветове на тоалетите си, а точките обра най-пищната от тях, която носеше корона на главата си. Хора от района я объркаха с булка. 

"На бал ще ходим", радваше се момичето. 

Освен фотографи, младежите бяха повикали и двама видеооператори, за да запечатат позирането. Имаха си и нещо като глашатай - мъж с вувезела, който я надуваше през цялото време.

"Може би е искала да прилича на малката русалка - Ариел от анимационния филм, но не е подбрала цветовете и формите", коментираха модни критици от близките пейки.

В същото време Пеещите фонтани за декор, но на сватбения си ден избра и млада двойка от Пловдив. Двамата влюбени се снимаха върху пейка, а булката вместо с токчета, беше обута с гуменки.

 

Още новини ТУК

TrafficNews.bg