Късметлиите от играта на Мол Марково Тепе за отминалата седмица вече са известни. Петимата щастливци, които публикуваха страхотни снимки и селфита на страницата във Фейсбук на мола, ще се сдобият с пет награди, предоставени от магазин за обувки Punto!

Тази седмица изтеглихме имената на Веселина Кючукова, Велина Мерева, Калоян Петров, Цветелина Чинова и Зорница Николова. Те получават пет ваучера, всеки от които на стойност 20 лева, които ще могат да използват в магазин Punto. Честито!

Петимата изтеглени са пазарували от Andrews/, Paolo Botticelli и LC WAIKIKI.
Ето как беше изтеглен жребият, определящ тазседмичните късметлии в играта „От Мол Марково Тепе купи, награда спечели!”:

Всички останали, не се обезверявайте, играта продължава и тази седмица! Просто трябва да си направите снимка с покупка от Мол Марково Тепе и да се щракнете с нея. Наградите тази седмица са страхотни! - четири часовника на марката Ритал, предоставени от магазин Exess! Освен часовници Exess предлагат и слънчеви очила, изработени от висококачествени материали с оригинален и модерен дизайн, подходящи за всеки повод и настроение.

Ето и условията на играта! Следвай стъпките!

1.     Направи покупка в Мол Марково Тепе Пловдив за не по-малко от 5 (пет) лева и си направи селфи или снимка в търговския център с торбичката от съответния магазин.

2.     Сподели снимката във Facebook страницата на Markovo Tepe Mall като коментар под поста за играта за седмицата. На лично съобщение изпрати трите си имена, град, имейл адрес или телефон за връзка.

3.     Харесай страницата.

4.     Всеки вторник, след старта на играта, ще бъде теглен жребий сред участниците, изпратили снимки с покупки от мола, за печалба на предварително обявените награди.

Бъдете изобретателни и се снимайте на фона на любимите си магазини и места в мола, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във Фейсбук страницата на Markovo Tepe Mall.

Миналата седмица Виктория Парталска, Виктория Филипова, Славка Милева, Ивелина Бабова и Павлина Пенева спечелиха торбички с лакомства от SugarLand, а Благовестка Дерменджиева бутилка Undurraga Aliwen Sauvignon Blanc, предоставено от Vinopoly.