Партито, на което се изсипаха над 50 души, бе по повод рождения ден на известния мачо. Пловдивчанинът събра цяла сюрия гости – от общински съветници и полицаи до крими герои от ъндерграунда, криещи богати криминални досиета.

Близки до Пашата довериха, че близки негови приятели, които били в пандиза, си взели отпуск за въпросната вечер, за да могат да уважат празника му. Пиршеството вдигнало във въздуха заведението, което по-късно било затворено само за празнуващите, пише blife.bg. Рожденикът бил подсигурил оркестър на живо, певици и танцьорки.

Самият той също се изявил, с което смаял гостите. Пашата хванал микрофона и запял „новата” песен на Джена – „Неверници”, демонстрирайки завидни гласови данни.

„Иван е уважаван от всички и затова всеки направи и невъзможното да присъства на рождения му ден”, чоплят рождения ден очевидци на купона под тепетата.

Иван Пашов притежава заведение и заложна къща в Пловдив, където живее със семейството си. Преди да се захване с бизнес, Пашата, както го познават мнозина, се занимава с борба, затова й много спортисти също се появиха на частното тържество.

Освен успешен състезател, здравенякът има и тапия за треньор по борба от ПУ "Паисий Хилендарски". На рождения си ден бизнесменът, който стана на 34, събра много подаръци. Голяма част от гостите обаче дарили здравеняка с пари, които да изхарчи за почивки и екскурзии.

В късните часове на вечерта, празнуващите се пренесоха в известен попфолк клуб, където купонът продължи до ранните часове на следващия ден. И докато веселяците избухваха, здрави бабанки, паркирали лъскави возила, се грижеха за сигурността на гостите.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg