Церемонията на Розата днес започна с шок: Алек взе първата роза и повика Теа. "Защо Теа първа, не разбирам?!", питаха се момичетата, все още потресени от скандала между нея и Виктория.

Ергенът обаче отложи розата настрана и каза на актрисата "Вярвам, че времето ни тук приключи." Теа не можеше да повярва какво се случва.

"Защо?", питаше тя Алек. "Наистина ли загърбва всичко, което се случи помежду ни, наистина ли няма значение за него?", коментира Теа.

Алек обаче бе категоричен.

"Той за пореден път взима справедливо решение", каза Виктория, която по-рано стана жертва на словесните нападки на Теа. "Застана срещу обидите и скандалите."

Теа безспорно бе сред най-колоритните участнички в имението, но и сред най-конфликтните такива.

Тази вечер именно скандалът между нея и Виктория разтърси имението. Търпението на емоционалната Виктория явно се изчерпа и тя не успя да остави без реакция поредния път, когато беше наречена "Цър Пър". 

Няколко провокативни реплики изостриха отношението между двете и скандалът помежду им ескалира. Киара откардна Алек пред очите на всички. Това беше поводът Теа да се включи активно в разговора, без да изслушва и изчаква останалите. И кутията на Пандора се отвори!

През деня дамите бяха разделени на два отбора, всеки от които шиеше костюм за Алек.

Момичетата, чиято дреха той хареса, оставаха с него за коктейла, а останалите трябваше да прекарат вечерта в имението. Надя и Йоана бяха сред победителките, а Теа и Киара - сред затворените в къщата.

Първа регламента наруши Киара, а след това и Теа

Надя от победилия отбор каза: "Аз имам силно чувство за справедливост, някой трябва да сложи край на това нещо" и също се запъти към Алек и Киара.

"Дами, какво се случва?", попита внимателно Алек.

"Момичета и Алек, смятам, че не е уместно, защото ние победихме в играта", отговори Надя. "И аз така мисля, ако не бях видяла Киара - нямаше да дойда, но просто и аз искам да се видя с него", прекъсна я Теа.

"По принцип аз съм човек, който играе по правилата", бе категоричен Алек.

"Шестте победителки стоят навън и обсъждат, а Киара, Теа и Алек са на среща", забелязаха момичетата в къщата.

Скоро нервите и на Криси от победителките не издържаха и тя също отиде при Алек и момичетата.

Първа целувка от Алек имаше за Йоана тази вечер, пише ladyzone.bg.

 "Какво очакваш, че ще намериш тук?", попита го тя.

"Очаквам да намеря истината за себе си в очите на жената срещу себе си.", отговори Алек.

 

 

 

Снимки: "Ергенът"